Contact

Xtrabos Printing
Kemphaan 4
6026 EP
Maarheeze
Tel. 0495-843005
previous
One_Way_2.png     Roll_Up_3.png
Banner_1.png     Kleding_3.png
Beachvlag_Drop.png     Beurswand_2.png
Vlaggen_2.png     Canvas_1.png
Stickers_1.png     Statisch_Hechtend_1.png
Magneet_3.png     Posters_4.png
next

Over Xtrabos Printing

“Xtrabos Printing is een bedrijf voor alle bedrijven die reclame uitingen willen perfectioneren”.

De kernactiviteit van Xtrabos Printing is het ontwikkelen en produceren van op maat gemaakt printwerk. Hieronder verstaan wij printwerk zoals banieren, vlaggen, posters, bedrijfskleding, stickers, statisch hechtende stickersbeurswanden, roll-up systemen, canvassen, magneetplaten en dergelijke. Dit alles kan met een bestaand ontwerp maar het is ook mogelijk om ons een ontwerp te laten maken.

Bent u voor uw bedrijf of vereniging op zoek naar een geschikte leverancier van vlaggen, banieren, posters, bedrijfskleding, stickers, statisch hechtende stickersbeurswanden, roll-up systemen, canvassen, magneetplaten en dergelijke dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren vlaggen, banieren, posters, bedrijfskleding, stickers, statisch hechtende stickers, beurswanden, roll-up sytemen, canvassen, magneetplaten en dergelijk geheel naar uw wens en tegen een scherpe prijs.

Onze kracht ligt in het leveren van:

-     Kwalitatief hoogstaande materiaal
-     Scherpe prijzen
-     Goede service

Xtrabos Printing is gevestigd in het Zuid- Oosten van Nederland en opereert in de Benelux. Iedereen kan dus bij ons terecht voor het maken van op maat gemaakt reclame materiaal.

Het standaard assortiment is samengesteld uit producten waar vanuit de markt grote vraag naar is. Uiteraard is er buiten dit assortiment altijd ruimte voor speciale wensen.

U kunt ons ook volgen via onderstaande Social Media: