Contact

Xtrabos Printing
Kemphaan 4
6026 EP
Maarheeze
Tel. 0495-843005
previous
Stickers_1.png     Magneet_3.png
Statisch_Hechtend_1.png     Beachvlag_Drop.png
Kleding_3.png     Canvas_1.png
Vlaggen_2.png     Posters_4.png
One_Way_2.png     Beurswand_2.png
Banner_1.png     Roll_Up_3.png
next

Producten

Xtrabos Printing heeft een grote verscheidenheid aan producten. Hieronder vindt u al onze standaard producten. Heeft u speciale wensen of ­vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Banieren

Banieren zijn een goede, duurzame en opvallende oplossing voor al uw reclame uitingen, het tonen van acties en het promoten van nieuwe producten. Mensen kunnen zo niet meer om u heen.

Stickers

Speciaal voor ieder bedrijf leveren wij stickers in alle soorten en maten voor binnen- en buitentoepassingen. Omdat wij werken met bubblefree stickermateriaal is iedereen redelijk eenvoudig in staat zelf de stickers droog te plakken.

Posters

U heeft posters nodig maar zit niet te wachten op het feit dat u er meteen 100 af moet nemen, u heeft er maar 10 nodig. Bij Xtrabos Printing is het mogelijk om precies dat aantal posters te bestellen wat u nodig heeft. Of dat er nou 1 is of 100.

Vlaggen

Vlaggen zijn uitermate geschikt voor opvallende reclame uitingen, het tonen van acties en het ­promoten van nieuwe producten. Op deze manier moeten mensen uw bedrijf wel gezien hebben.

Canvas

Op zoek naar sfeervolle en kwalitatief mooie aankleding voor bijvoorbeeld uw entreehal dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze canvas doeken bieden door hun hoge kwaliteit precies wat uw zoekt.

Bedrijfskleding

bedrijfskleding voor ieder bedrijf. Grote bedrijven met veel personeel maar ook kleine bedrijven of zelfs eenmanszaken kunnen bij ons terecht. De meeste leveranciers leveren bedrijfskleding alleen in grote oplages, wij tevens in kleine oplages of zelfs per stuk.

One-Way vision stickers

One-Way vision stickermateriaal is ideaal voor achterop uw autoruit of voor op uw ramen van het bedrijf! U kijkt er vanaf de achterkant doorheen en vanaf de voorkant ziet u de bedrukking.

Statisch hechtende stickers

Speciaal voor tijdelijke reclame op ramen en spiegels! Statisch hechtende stickers hechten uitstekend op ramen en spiegels en kunnen eenvoudig verwijderd worden zonder dat er een lijmlaag achter blijft.

Beurswanden

Staat u met uw bedrijf op een beurs dan is deze beurswand een echte publiekstrekker. Op de beurs geeft het een proffesionele uitstraling en voor het vervoer past alles in de koffer die tevens als tafel gebruikt kan worden.

Roll-Up Systemen

Ook al tijden opzoek naar een goed en kwalitatief roll-up systeem voor uw reclame zodat u deze netjes kan plaatsen op binnen uw bedrijf of bijvoorbeeld op een beurs? Onze roll-up systemen zijn van uitstekende kwaliteit en tegen een redelijke prijs.

Magneetplaten

Magneetplaten zijn een makkelijke en ideale oplossing voor tijdelijke reclame boodschappen. Magneetplaten kunnen eenvoudig tijdelijk worden aangebracht waardoor u bijvoorbeeld tijdens vakanties niet met reclame op uw auto rond hoeft te rijden.

Beachvlaggen

Beachvlaggen zijn licht van gewicht, flexibel en inzetbaar tot windkracht 5. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld beurzen en evenementen.

Banner_5.png
Banieren
Stickers_2.png
Stickers
Posters_5.png
Posters
Vlaggen_1.png
Vlaggen
Canvas_4.png
Canvas
Kleding_4.png
Bedrijfskleding
One_Way_1.png
One-Way vision stickers
Statisch_Hechtend_3.png
Statisch hechtende stickers
Beurswand_1.png
Beurswanden
Roll_Up_5.png
Roll-Up Systemen
Magneet_5.png
Magneetplaten
Beachvlag_Wind.png
Beachvlaggen